Los Borrachos Del Tablon- Ultimo Capitulo

22 Ocak 2010 Cuma ·

 Los Borrachos Del Tablon- Capitulo Uno
 Los Borrachos Del Tablon-Capitulo Dos
Los Borrachos Del Tablon-Capitulo Tres


GÜÇ SAVASI VE GONZALO ACRO'NUN ÖLDÜRÜLÜSÜ

Adrian Rousseau ve Alan Schlenker'in tüm güçlerine ragmen farkliliklari grubu bölmeye basladi. Iki liderin ayriligindan sonra grup icinde bir cok kavga olmaya basladi. En ciddisi 11 subat 2007'de "Mud Huts Savasi" olarak bilinendir. Bu kavga Monumental Stadinin eglence amacli bölümünde yasandigi icin Arjantin mahkemeleri stadi 3 macligina kapatti. 6 Mayis 2007'de iki grup bu sefer bir mac çikisi stadin hemen disarisinda kavgaya tutustular. Bu kavgada bir cok ufak yaralanmanin yani sira 2 kisi bicakla agir bir sekilde yaralandi. Bir sonraki kavga ise Wal-Mart Marketinin otoparkinda oldu.

7 Agustos 2007 gecesi Rosseau'nun sag kolu Gonzalo Acro spor salonundan eve dönerken silahla 3 kere vuruldu. Gonzalo ertesi gün hayatini kaybetti. Ölümünden hemen sonra akrabalari ve Rosseau medyanin karsisina cikip Gonzalo'nun Güç Savasinda taraf olmadigini belirttiler. Olaydan sonra Schlenker'in tarafi
hemen olaydan sorumlu tutuldu ve ölümden dolayi suçlandi. Buna ragmen Shlenker tarafi tüm suçlamalari reddetti. Schlenker olaydan hemen sonra sehirden kacti, daha sonra Cordoba'da saklandigi anlasildi. Grubun bir cok elemaninin konuyla ilgili davasi hala sürüyor. Olaydan sonra Barselona ve Italya'da saklanan "el colo" lakapli Luna 2009'da bir videoyla olayin silahin yanlislikla ates almasindan kaynaklandigini acikladi. Daha sonra Italyan polisi tarafindan bulunup yakalandi. Itirafina ragmen bir cok arastirmaci katilin Luna oldugundan emin degil ve arastirmalari katillerin Alan ve William Schelenker kardesleri gösteriyor.

Gonzalo öldügünde 29 yasindaydi.

0 yorum: