Los Borrachos Del Tablon- Capitulo Dos

17 Ocak 2010 Pazar ·




Los Borrachos Del Tablon- Capitulo Uno

2003-2006: ARJANTIN'IN EN KORKULANI

Üyelerinin kayda deger destegi ve üstün organizasyonlariyla Los Borrachos Arjantin'in en korkulan ve en cok saygi duyulan grubu haline geldi. Diger gruplar bu gercegi kabullenip Los Borrachos'la yüzlesmeyi reddettiler. Ulasim, satislar, hizmetler, diger gruplardan calinan bayraklar grubun gücünü gösteriyordu. 2003'te La Doce önceden kararlastirilip zamani belirlenmis bir kavgadan kacindi ve bu hareket Riverlilarin elini güçlendirdi.
Diger gruplara karsi kazanilan sayginin haricinde bir cok arastirmaci grubun uyusturucu ticaretiyle bagintili oldugu ve de bunun grubun finansal gücünde büyük bir rol aldigini iddia etti.
 Görünen büyük bayraklarin altinda uyusturucu satildigiydi. 2002 yazinda Boca Juniors'la olan superclasicoda Boca ilk yari biterken 4-0 öndeydi. Bocalilarin alaylari üzerine Los Borrachos aradaki parmakliklari kirdi ve bir cok Boca'liyi yaralayip içlerinden birini öldürdü. Sonraki yil River'in Rosario Central ile olan macini izlemek icin Rosario'ya hareket ederlerken Newell's Old Boys un taraftar grubunu tasiyan bir otobüsle 9. otobanda karsilastilar. Iki grup arasindaki kavgada 2 Newell's Old Boy taraftari hayatini kaybetti. Bu ölümlerle ilgili bugüne kadar süren davada Los Borrachos'un bazi elemanlari hala hapiste.Grup liderlerinden Alan'in abisi William Schlenker'a yakin olan bir baska taraftar ise bir üniversite ögrencisini dövmekten ceza cekti. Ogrencinin suçu Belgrano mahallesinde Club Rosario sortu giymekti. Ogrenciden sortunu cikarmasini isteyen holigan, ogrencinin "hadi ama herkesin önünde sortumu cikaramam." cevabi üzerine ögrenciyi dövdü. Yine bir baska olay bu sefer Libertadores Kupasinda Corinthias'la karsilastiklarinda meydana geldi. Grup Brezilya'da stadyum disinda polis dövdü.

0 yorum: