Çarşı Çocuğu Lisandro

18 Mart 2010 Perşembe ·













Lisandro Lopez. Avrupa'ya geldiği günden beri oynadığı takımları sırtlayan bilindik tabirle yırtıcı forvet. Teke tek de Lisandro'ya yakalanan stoperin vay haline. Belki kafa toplarına çok hakim değil, fakat yerden ekarte edemiyeceği stoper yok gibi. Sezon başında Porto'dan Lyon'a 25 milyon euro bonservis bedeliyle geçen Arjantinli, Lyon formasıyla çıktığı 16 maçta 18 gol atarak ne kadar isabetli bir transfer olduğunu gösterdi. Bakın o Lisandro Beşiktaş tribünleri için ne demiş.


"Ben, ülkem de dahil, Güney Amerika’nın tüm önemli statlarında futbol oynadım. Ama Porto’nun Beşiktaş ile İnönü’de oynadığı karşılaşmayı asla unutamam. Stadın bir an üzerimize geldiğini hissettik” dedi. Lisandro Lopez, “Stada ayak bastığımızda gürültüden kulaklarımız tıkanmıştı. Beşiktaş’ı sahada oynatan sanki seyirciydi. İnanılmaz anlar yaşadım. Bunu söylerken bile tüylerim diken diken oluyor” sözleriyle siyah-beyazlı taraftara, 10 üzerinden 10 verdiklerini ifade etti.
Lopez, Beşiktaş taraftarı için “Sanki içlerindeki şeytanı çıkarmak için trans halindeymiş izlenimini veriyorlardı” yorumunu yaptı.

2 yorum:

hussam dedi ki...
18 Mart 2010 10:54  

lisandro'nun söyledigi sözlerin orjinalini buldum, cevirende kendi yorumunu katmis biraz. ama nerdeyse ayni seyler sonucta.

"It is an incredible competition. It gives you goosebumps when you play and feel part of the tournament, and also seeing the fans in the stadiums. I have played in some great places, but I will always remember Besiktas in Turkey, because I have never seen anything like it, not even in Argentina. The stadium was a pressure cooker and the people were possessed," he said.

http://www.goal.com/en/news/2200/peace-cup-2009/2009/05/11/1259411/exclusive-lisandro-lopez-aiming-for-real-madrid-in-peace-cup

hussam dedi ki...
18 Mart 2010 10:54  
Bu yorum yazar tarafından silindi.